Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

20 Pack S Cârlige Pentru Agățat, Grele De Siguranță Cataramă De Metal De Design Negru S În Formă De Cârlige Pentru Agățat Ustensile De Bucătărie, Oale

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

60.45lei 99.13lei

Sku: s9847
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : umeras organizator, Cataramă de siguranță, libelula cârlig, sac de titular, s cârlig de siguranță catarama
  • Categorie: Casa De Depozitare & Organizare

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală

Descriere produs

20 Pack S Cârlige Pentru Agățat, Grele De Siguranță Cataramă De Metal De Design Negru S În Formă De Cârlige Pentru Agățat Ustensile De Bucătărie, Oale

[Cataramă de siguranță Design]Comparativ cu ordinare S-cârlige, o cataramă de siguranță este adăugat pentru a preveni agățat elemente de la care se încadrează și de a îmbunătăți performanțele în materie de siguranță a elementelor.

[High Quality]grele S cârligelor este făcută din oțel de înaltă calitate și acoperite cu vopsea anti-rugina, nu este ușor de rugină sau de a sparge, foarte solid pentru cuier obiecte grele.

[Design practic]Aceste agățat cârlige sunt simple și ușor de utilizat de design, nu are nevoie pentru a detalia în casa ta frumoasa si de perete, nu este nevoie de îngrijorătoare zero elementele sau aluneca de pe tija când folosind-o.

[Ușor de Utilizat]S umerase cârlige sunt ușor să stea pe obiecte existente, nu este nevoie de unelte, cuie, suruburi sau adezivi.O soluție foarte bună de a economisi spațiu în casa ta, bucatarie, debara, baie, bagaje, grădină.

Culoare:negru

Material:Metal

Dimensiuni:Lungime: aproximativ 9cm

Conținutul Pachetului:

20 x mini hook

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating