Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Mucegai silicon 3D Drăguț de Porc, Urs Tort Mousse de Mucegai de Gheață Crema de Budinca Fondant de Ciocolata de Patiserie de Copt DIY Decorare

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

10.25lei 17.10lei

Sku: s9953
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : kmix crema de filtru de gheata, gheață albastru decor, fructe de padure de silicon de copt, mha mucegai silicon, kake mucegai silicon, mucegai 3d multi, oamenii icebear, gondola mucegai silicon, pandora tort mucegai, 12 urs mucegai silicon
  • Categorie: Bakeware

Detalii Produs

  • Obscene Imagine: No
  • Material: Silicon
  • Tip: Tort De Instrumente
  • Certificare: CIQ
  • Numărul De Model: Tort mucegai
  • Sugestiv Sexual: No
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Origine: China Continentală
  • Tort De Instrumente De Tip: Matrite

Descriere produs

Puncte:

1. [Alimente sigure-materiale de calitate și ]-Toate matrite de silicon sunt realizate din 100% pure, de calitate profesională alimente grad silicon.Nici un miros ciudat, poate rezista interval de temperatură: -40 ~ 230 grade Celsius.

2. [Idee interesantă]-Pui de animale vii forme pe cupa sau tort este un joc interesant și fericită idee.Se topesc lent și au distractiv, bucurați-vă de un moment fericit si petrecere cu prietenii.

3. [Design excelent și multi-scop]-design Rafinat și detalii clare face lucrări plin de viață.Potrivit pentru cuptoare cu microunde, cuptoare, frigidere și congelatoare.Vă puteți crea propria dvs. speciale, sapun, sare de baie, lotiune de stick, creioane colorate, lut polimeric, Paris marțipan, biscuiti, negrese, foarte potrivit pentru a face zahăr meserii, ciocolată, prăjituri, ciocolată, gumă de mestecat, pasta petală, Craft clay, marțipan, lumânări, etc. Există multe altele, folosind acest magic mucegai.

4. [Ușor de utilizat și de presă]-Doar toarnă ingredientele preferate în matriță și să păstreze ingrediente statică până când acestea sunt complet formate.Acest lucru flexibil mucegai silicon are o suprafață non-stick, iar produsul poate fi scos direct cu doar un singur robinet.

5. [Ușor de curățat]-Acest mucegai silicon este complet masina de spalat vase în condiții de siguranță.Sau curățați-l cu apă caldă și săpun!După curățare, pune mucegai într-un spațiu de depozitare departe de lumina directă a soarelui până la următoarea utilizare.

Descrieri:

Dimensiune: 10*6.4*5CM

Material: grad Alimentar-gel de siliciu

Utilizări: cuburi de gheata, prăjituri, deserturi, budinci, etc.

Domeniul de aplicare: poate fi folosit în condiții de siguranță în cuptoare, frigidere, cuptoare cu microunde și cuptoare cu microunde.

Rezistență la temperatură de la -40 grade la +230 grade

Lista de ambalare

1*Mucegai Silicon

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating