Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

2 buc Silicon AirFryer Oală Aer Friteuze Cuptor Tava de Copt Prăjit Pui Pizza Coș Mat Pătrat Replacemen Tigaie Grill Accesorii

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

73.86lei 102.58lei

Sku: s99576
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : Tigăi, tort pan, articole de bucatarie toate cu transport gratuit, friteuza aer, vas de copt
  • Categorie: Home & Garden

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Dimensiune produs: 20 x 20cm/7.87 x 7.87 inch
  • Material: Silicon
  • Tip: Bicarbonat De Vase Si Tigai
  • Nume De Brand: willstar
  • Caracteristică: Eco-Friendly, Aprovizionat, Friteuza aer silicon oală, friteuza aer liner, friteuza aer silicon coș, Friteuza Aer Silicon Pan, Non-Stick Friteuza Aer Silicon Oală, Rezistente La Căldură Silicon Aer Friteuze Linie, Non-Stick Friteuza Aer Silicon Coș, Friteuza aer Silicon Oală pentru Copt, Piața de Silicon Garnituri pentru Friteuza Aer de Copt, instrumente de bucatarie, accesorii de bucatarie, Consumabile bucatarie, gadget-uri de bucătărie
  • Bicarbonat De Vase Si Tigai Tip: Tort Bucătărie
  • Stil De Culoare: Gri + Roz
  • Material Principal: Alimente grad silicon
  • Rezistență la temperatură: -40°C la 230°C
  • Dropshipping: De vânzare cu amănuntul, Dropshipping, En-gros
  • numele produsului: Friteuza Aer Liner Siliconic
  • Certificare: CE / UE, CIQ

Descriere produs

2 buc Friteuza Aer Silicon Oala cu Maner Reutilizabile Friteuza Aer Liner Rezistent la Căldură Friteuza Aer Silicon Coș Pătrat Tava de Copt Friteuza Aer Accesorii Garnituri pentru Aer Friteuză Cuptor cuptor cu Microunde

Lista De Piese:

2 x Air Fryer Silicon Oală

Evidențiați Descriere:

[Sigure Alimente Grad Silicon Materialul Nostru friteuza aer liner este fabricat de înaltă calitate alimente grad silicon, care este BPA Gratuit, non-toxic, non-lipicios, flexibil, rezistent la rupere și nu este ușor de a sparge sau deforma, rezistent la temperaturi înalte de până la 446 ° c(230℃).Este sigur și igienic și ecologic.

[Rezistenta la caldura Nostru friteuza aer tava rezistă la o gamă largă de temperatură de până la 446 ° c(230 ° c) și este sigur de utilizat cu cele mai multe aer friteuze, cuptoare cu microunde, cuptoare și mai mult.Aer coș de prăjire va oferi sigure, sănătoase și conținut scăzut de grăsime alimente prajite pentru familia ta.Este mai bine decât hârtie pergament garnituri.

[Ghid de ulei Groove Design pentru Fluxul de Aer și de Scurgere de Ulei] Acest silicon oala jos adoptă moneda unică convexă textura de proiectare, care poate îmbunătăți în mod eficient de circulație a aerului, de distribuție a căldurii, și vă va permite să gătească mâncare într-un timp mai scurt, face, de asemenea, a reziduurilor de ulei sau grăsime ușor să curgă, și să vă bucurați de alimente mai sănătoase.

[Esențiale Aer Prăjire Accesorii Nostru friteuza aer silicon oala este necesar un accesoriu de bucătărie, care este foarte potrivit pentru 4-8QT friteuza aer și oferă o soluție bună pentru a păstra aerul tigaie curat, de a proteja dvs. de aer tigaie coș de la zgârieturi și de a salva timp de curățare.De asemenea, este potrivit pentru friteuza aer, aburi, cuptor, instant oală, cuptor cu microunde, etc.

[Reutilizabile și mașină de spălat Vase în condiții de Siguranță] Nostru friteuza aer interior coș are o pata-suprafață rezistentă, ușor de curățat și uscat, și pot fi reutilizate de multe ori fără deformare sau deteriorare, care este mai ecologic și mai economic.Mai mult decât atât, este masina de spalat vase în condiții de siguranță, evitând probleme de spălare de mână.

Caracteristici Cheie:

Practic Dual Design Mâner: Acest liner siliconic coș vine cu mânere pe ambele părți, ceea ce face mai ușor pentru a elimina alimente și transferă-l pe o farfurie sau castron cu ajutorul unor instrumente.De asemenea, se poate evita în mod eficient arde degetele.

Utilizarea pe scară largă: Nostru liner siliconic pan este foarte potrivit pentru 4-8QT friteuza aer, dar, de asemenea, pentru cuptor, cuptor cu microunde și frigider.Doar loc în această rundă silicon air fryer linie de marijuana, în friteuza aer coș, face să vă bucurați de alimente delicioase, fără ardere și lipicios.

Iubitorii de gătit Cadou: aerul Nostru prăjitor de linie este potrivit pentru carne de pui, carne de vită, legume, biscuiti, prajituri, branza, clatite, etc. Este un optim cadou pentru familie, prieteni și iubitorii de gătit.

Notă:

1.Pot exista mici diferente intre imaginea și culoarea reală a mărfii.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă arăta exact culoarea

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating