Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Energia solară Manivela de Radio, Lanterna LED-uri 1200mAh Baterie SOS de Alarma Multifunctional Radio pentru Backpacking Picnic Vacanta

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

92.56lei 181.54lei

Sku: s99682

Detalii Produs

  • Funcția: Built-in Difuzor, Lanterna, Built-in Amplificator
  • Stil: PORTABIL
  • Certificare: Nici unul
  • Origine: China Continentală
  • Alimentare: Baterie Reîncărcabilă
  • Ecran: No
  • Dimensiuni (WxHxD): 13x5x6.2cm
  • Tip: FM
  • Numărul De Model: radio portabil
  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: VKTECH

Descriere produs

Energia solară Manivela de Radio, Lanterna LED Multifunctionala Radio 1200mAh Baterie Alarma SOS pentru Backpacking Picnic Vacanta

Caracteristică:

1. Multifunctional: Acest radio de urgență este utilizat pe scară largă.Cu alarma SOS, lanterna LED-uri și 1200mAh mobile de alimentare, acesta poate satisface nevoile dumneavoastra în caz de urgență, de zi cu zi uz casnic și activități în aer liber.

2. Diferite Moduri de a Percepe Radio: Această manie vreme de radio susține energie solară/manivela/cablu USB/12000 mAh baterie reîncărcabilă de încărcare, care are o viata lunga a bateriei.Nu vă faceți griji despre eșec bruscă de putere.Acesta poate fi de asemenea folosit ca o sursă de alimentare de urgență pentru a încărca diverse produse electronice.

3. AM/FM/(BM acceptă numai locale Americani): Acest radio portabil are o acoperire largă.Primește emisiuni de la radio AM/FM stații/(BM funcția: 7 preprogramate NOAA vreme canale, astfel încât să puteți obține cele mai recente prognoza meteo și toate informațiile de pericol în zona dumneavoastră, cum ar fi tornade, furtuni, inundații, cutremure, etc.).Ea are, de asemenea, o sursă externă de antenă telescopică pentru a facilita primirea.

4. Lanterna de urgenta si Tare SOS Alarm: Acest solar de radio este echipat cu o 1W mai durabil lanterna LED-uri, care vă poate ajuta tine si familia ta de a scăpa de întuneric atunci când puterea este tăiat.Există un SOS de alarmă care pot sunet puternic si poate fi auzit de la kilometri distanță pentru a atrage rapid atenția și să caute ajutor.În plus, este ușor și echipat cu o curea, astfel încât să puteți atârna într-un loc convenabil.O necesitate pentru agrement, camping, backpacking sau sălbatice de supraviețuire.

5. Întâlnirea Nevoile de zi cu Zi: Acesta poate fi folosit ca un instrument de urgență pentru a satisface nevoile de tine și familia ta în caz de urgență, de zi cu zi utilizarea de familie și activități în aer liber.Este o necesitate pentru familii.

Caietul de sarcini:

Frecventa Radio: FM 87-108MHz, AM 530-1620KHz

Lanterna LED-uri: 1W

Baterie: 1200mAh

Ieșire USB: 5V 1A

Intrare USB: 5V 1A

Solar de încărcare: Da

Manual de încărcare: Da

SOS alarm: Da

Conexiune setul cu cască: Da

Dimensiune produs: despre 13 * 5 * 6.2 cm/5.12 * 1.97 * 2.44 inch

Greutate: net greutate 235g, greutate brută 291g

Funcția:

Ajutor de urgență de alarmă.

Încărcare solară.Mână de încărcare.Lanterna de iluminat.Diverse măsuri de urgență pentru încărcare telefon mobil.

FM/AM radio (FM 87-108MHz, AM 530-1620KHz).

Extern extins antenă telescopică cu înaltă primirea sensibilitate.

La difuzor 40MM este echipat cu voce tare și clar.

De 1200mAh baterie cu litiu, cu capacitate mare poate fi folosit ca o sursă de energie de urgență pentru a încărca telefoanele mobile.

Versiunea SUA sprijină locale BM vreme trupa funcția (NE-prognoza meteo), în timp ce versiunea Europeană nu acceptă această funcție temporar

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 * Radio

1 * Instrucțiuni

1 * cablu de Încărcare

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating