Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

SWTXO Biciclete Derailleur Umeraș Aliniere Manometru Profesional Instrument de Măsură Îndrepta Abandonului Instrument de Reparații pentru MTB Biciclete Rutier Roata

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

148.15lei 296.26lei

Sku: s99805
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : alinierea roților instrument, Derailleur Umeraș, pedalier instrument de presare, hook aligner ecartament, roata truing instrument
  • Categorie: Sport & Divertisment

Detalii Produs

  • Culoare: Roșu, Negru
  • Tip: Truse De Scule
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: SWTXO
  • numele produsului: Bicicleta Derailleur Umeraș Indicator De Aliniere
  • Greutate: Silver

Descriere produs

SWTXO Argint Derailleur Umeraș Indicator de Aliniere

Caracteristici

【Rezolva Trecerea Problema】: Profesionale, Cadru de Bicicletă Derailleur Umeraș Indicator de Aliniere care poate măsura și îndreptați nealiniate transmisie cuier, rezolvarea de cele mai multe trecerea de probleme.

【Ușor Să Utilizați】: poziționarea benzi din Oțel Inoxidabil pentru Biciclete Indicator de Aliniere are o scară, care este reglabil si usor de utilizat.

De înaltă Calitate: Puternic și durabil,pentru a Îmbunătăți performanța,funcționează pentru cele mai multe, 20 la 29+ roți de biciclete.

【De Material】: ecartament bar deține un indicator care marcheaza distanta de la roata.este fabricat din oțel inoxidabil, care este rezistent la temperaturi ridicate și poate îmbunătăți puterea.

【Aplicabile】: Bicicleta aliniere cuier este folosit pentru variabila lug calibrare cu o varietate de schimbări de viteză, mai ales pentru spate-montat sisteme de transmisie.Un instrument must-have pentru iubitorii de biciclete.

Simplu de utilizat

Derailleur Umeraș Indicator de Aliniere poate ajuta rezolva o multitudine de la schimbătorul de schimbare probleme, mai ales cu indicele de schimbarea sistemelor.Acest instrument este extrem de stabil în funcțiune.

Instrumentul fire direct în derailleur umeraș.Ecartament bar deține un indicator care marcheaza distanta de la roata.Gabaritul apoi este rotit cu roata la 3, 6, 9, și la ora 12 poziții, menționând orice diferențe în măsurători.Alinierea derailleur umeraș este realizat prin aplicarea de presiune la instrumentul brațul lui.Rezultatele pot fi verificate instantaneu.

Ecartament bara făcut de ecartament grele, otel placat cu crom

Ajustează pentru a se potrivi 20" la 29"+ jante

De inlocuit cu filet sfat

Actualizat mare arborelui interior pentru un plus de putere

Toleranțe stricte pentru precizie îmbunătățită

Îmbunătățit clearance-ul și de a ajunge pentru a se potrivi mai multe frame/umeraș combo-uri, inclusiv clearance scăzut thru-axle derailleur umerase

SWTXO Roșu Derailleur Umeraș Indicator de Aliniere

Informații despre produs:

Material: tot din aliaj de aluminiu

Folosesc gama: 26/27.5/29/700C

Greutate: 298.4 g

Dimensiuni: Contracție 203*165 mm Deschide 388*165 mm

Caracteristici: 360° rotație, noua structura, telescopic de măsurare, mai convenabil și mai rapid, de dimensiuni mai mici și mai ușoare.

Utilizare: vă Rugăm să consultați detalii poza

Pachet:

1x biciclete instrument de corectare a

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Natibugaenko - 2022-09-05
    5

    Îmi lipsește unul fix-up. Am reparat-o cu nuci. E bine să fii puternic.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating