Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Turnare Mucegai, Grafit Turnare Lingou De Mucegai Creuzet Mucegai Pentru Topire Turnare Rafinare Metal, Aluminiu, Cupru, Alama

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

43.21lei 65.50lei

Sku: s1052
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : graffity tepestry, grafit simțit de carbon de 3mm, turnare nisip de turnare de metal, chineză lingou de aur de mucegai, lingou de mucegai pentru topire turnare rafinare
  • Categorie: Instrumente

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Tip: alte

Descriere produs

Permite face un craniu în formă de meserii.

Realizate din grafit material, frumos rezistența la acid și alcaline, frumos rezistenta la coroziune, rezistenta la impact, rezistent la utilizare.

Avantaj: Mare conductivitate termică, 89 MPA rezistenta la compresiune, și 48,7 MPA flex rezistenta, poate stoca 2000 de grade Celsius.

Utilizare: Se poate topi si distributie de metale precum aur, argint, alama, aluminiu, cupru, zinc, plumb, și mai mult.Utilizate pe scară largă ca lingou de mucegai, analiza de testare, și un alt scop.

dimensiune:60x40x10mm / 50x50x20mm

Material:grafit

culoare:Negru

Conținutul Pachetului:

1 * lingou de mucegai

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Dropshipping

1) Vom accepta dropshipping, avem o mulțime de experiență în dropshiping și nu va pune nici o anunțuri și materiale în ordine.

2) Vom accepta fișier CSV (Fișier Excel) să se ocupe de comanda pentru comenzi vrac.Ai nevoie doar de a plăti la o comanda de pe Spatiicomerciale-arad.ro.Vom manipulare ordinele tale, titlu acordat de fișier excel.ne puteti trimite fișier CSV care toate contactele customerrsquos informații (Nume, e-Mail, adresa Completă etchellip) și pentru info( culoare, cantitate).Ofer prețul total.Ai nevoie doar de a plasa o comanda pe Spatiicomerciale-arad.ro, după care îl plătiți pentru asta.Vom încărca fișierul în sistemul nostru și de manipulare ordinele de mînă după dosar.

După ce am expediat la comanda, voi trimite înapoi la fișier CSV cu coduri de urmărire.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating