Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

CAST PASĂRE Noi 304 din Oțel Inoxidabil Mici Penisului Cușcă de sex Masculin Dispozitiv de Castitate Curea Cu Inel pentru Adulti Jucarii Sexuale dominare sexuala A266

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

62.81lei

Sku: s107287
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : electronice de castitate, 35 centura de castitate, plină dominare sexuala jucarii, al meu jucării sexuale, baba adult, nedefinit pantaloni, kolya cușcă, top bdsm, lapte cușcă de oțel, piatră inel pentru penis
  • Categorie: Jucarii Sexuale

Detalii Produs

  • Dimensiune: 40 mm/45 mm/50mm
  • Obscene Imagine: No
  • Numărul De Model: A266
  • Sugestiv Sexual: No
  • Tip De Element: Penis Inele
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Nume De Brand: CAST PASĂRE
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

en-gros: putem combina la transport( EMS,DHL, UPS si FedEx )

Fabrica de retail,design diferite, de bună calitate, prețuri corecte.

Confidentialitate livrare, pachetul secret

Orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.Material: inox 304 Ergonomic în formă de discret și confortabil de uzură.Tot setul include: 1. O cușcă. 2. Un inel. 3.Un sistem de blocare cu două chei.Greutate: greutate netă de aproximativ 200g Dimensiuni: Cușcă dimensiune: detaliu din imagine dimensiune Inel: 3 dimensiune pentru a alege(40mm/ 45mm/50mm), puteți alege doar un singur inel de aceste dimensiuni.O cușcă vine withonlyone inel.

Curățare: Folosiți un săpun delicat și moale tip pensula (perie) pentru curățare.A Nu se folosi de curățare de uz casnic produse.

Stimați clienți, vă Rugăm să rețineți:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import ,aceste taxe nu sunt incluse în elementul de preț și costul de transport maritim.

Vă rugăm să verificați țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Nu suntem responsabili pentru orice accident, întârzieri sau alte probleme in timpul de livrare.

În mod normal, vom marca articol ca "Metal Meserii".

Garanție Și Politica De Returnare:

De obicei, elementele care nu au defecte, sunt 100% de brand nou și vom verifica-le cu atenție înainte de expediere.Vă rugăm să trimiteți înapoi articole cu defecte în termen de 3 zile de la primirea ei, va vom trimite noi, dar trebuie să plătească costul de transport maritim, sau de Restituire va fi dat ca banii înapoi.

-Garanția nu include: accident, eroare umană sau de utilizarea necorespunzătoare.

Feedback-ul :

Stimați clienți, vă mulțumim pentru cooperare cu noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.

-Vă rugăm să ne e-mail sau telefon înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom rezolva orice probleme în mod satisfăcător.

-Feedback-ul dvs. pozitiv va fi foarte apreciat.Sper că vom putea construi bun si pe termen lung relație de afaceri cu tine, multumesc!

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Shabeth123us - 2023-01-02
    5

    Coletul a ajuns repede, ambalate bine (într-o cutie de carton si în pungi separate). Două celule diferite modele au fost comandate de la acest vanzator, ambele au fost realizate cu înaltă calitate, fără defecte au fost găsite. Despre practic și confort: este ușor de pus și decolare, este confortabil de purtat și, din cauza dimensiunii sale mici, ele sunt invizibile, spre deosebire de versiunile cu un lacăt, ei nu fac zgomot. Vă mulțumesc pentru calitate, recomand vanzatorul! :)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating