Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

1 BUC din Lemn Masaj Portabil pentru Masaj Stick pentru Fascia,Celulita,Musculare & Abdomen,Corpul de Terapie de Masaj,Mușchi de Burtă de Relief Instrument

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

31.78lei 58.84lei

Sku: s116748
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : fata de vid, lemn de terapie instrumente, lemn instrumente de masaj, De Îngrijire A Sănătății Instrumente, chiropractic
  • Categorie: Frumusețe & Sănătate

Detalii Produs

  • Nume De Brand: FITPERT
  • Origine: China Continentală
  • pachetul include: 1 Bucată * Lemn Instrument De Masaj
  • En-gros: Cumpara 10 obține un plus de 5% pe
  • Material: din lemn
  • Dropshipping: dropshipping mai bune produse de vânzare
  • Cerere: Corpul

Descriere produs

Pachetul include: 1 Bucată * Masaj din Lemn Stick

Despre acest produs:

1. Sculpta Forma Perfecta - lemn de terapie de masaj instrument este doar instrumentele de care aveți nevoie pentru a sculpta forma perfecta.Doar cateva sedinte de ajutorul nostru lemn terapie instrumente pe lună dă rezultate ați fost în căutarea pentru!

2. Singurul care Ai Nevoie! - Am pus cele mai eficiente lemn de terapie de masaj instrument pentru sculptarea corpului, reduce aspectul de celulita, și drenarea sistemului limfatic.

3. Durează Doar 15 Minute - Utilizați acest instrument pentru 5 minute, la fiecare 3 zile pentru a vedea rezultate optime.Poate fi folosit uscat sau umed cu ulei de masaj, pentru un sistem eficient de lemn terapie experiență.

4. Calitate Premium - lemnul Nostru instrument de terapie hand-made de înaltă calitate din lemn de fag și un finisaj de calitate, pentru a oferi o experiență confortabilă.Acest lemn terapie instrument este proiectat pentru a dura o viață întreagă.

5. Multi-scop: Masaj stick-ul poate fi utilizat pentru brate, picioare, coapse, fese, talie si abdomen.Elibera tensiunea musculara, pentru a îmbunătăți circulația sângelui, reduce nevralgii, elimina oboseala, de a promova digestie, crește activitatea fizică și flexibilitate, ajuta pentru a obține sănătos mușchii și de a reduce de grăsime, și forma un corp perfect.

6. Locul de aplicare: Portabile și ușor de design, ușor de transportat și depozitat, vă puteți bucura pur sanatate si relaxare la domiciliu, la birou sau chiar de pe drum, de a ușura dureri de corp și de a restabili energie, și să se pregătească pentru o nouă zi.

7. Aplicabile Mulțimea: este potrivit pentru sportivi sau alergători, o ajută să se întindă mușchii și reduce nervoase, hipertensiune arteriala; este de asemenea potrivit pentru lucrătorii de birou, se poate scuti dureri de corp și nerv presiune; este de asemenea potrivit pentru maseuri, antrenori, etc. Este un ajutor bun pentru masaj.

8. Funcție: de a Promova circulația sângelui, accelerarea metabolismului, ameliorarea dureri musculare și de a elimina adipos.

Instrucțiuni:

1. Relaxați-vă corpul tau, aplica ulei de masaj, masaj ușor, și de a crește treptat intensitatea până te simți mai bine după ce te obișnuiești cu el.

2. Elimina de grăsime: Utilizarea drenaj limfatic instrument de masaj în direcția de curgere a limfei.

3. Deep tissue masaj muscular: Utilizați instrument de masaj pentru masaj puncte de durere.

4. Ține de cald după masaj, bea apă caldă pentru a ajuta organismul să expulzeze substanțe nocive.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating