Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Receiver Audio Bluetooth Transmițător 5 Moduri de EQ de Muzică HIFI Normal+Clasic+Populare+Rock+Jazz Wireless Adaptor de 3,5 MM AUX 2 RCA TF

4.5
- 2 Recenzii Ale Clienților

32.87lei 73.01lei

Sku: s124960

Detalii Produs

  • Certificare: CE
  • Wifi Standard: Nici unul
  • Pistă De Sunet: Dublu
  • Nume De Brand: VAORLO
  • Suport AAC: Da
  • Interfață: 3.5 mm, Tip-C
  • Conținutul: Audio
  • Origine: China Continentală
  • Tip Wireless: bluetooth
  • Suport Card De Memorie: Da
  • Numărul De Model: 2 ÎN 1 Bluetooth 5.2 Adaptor Audio
  • Suport De Înaltă Definiție: Nici unul

Descriere produs

Achiziționarea Note:

-----Suport 5 Moduri de EQ de Muzică HIFI: Normal+Clasic+Populare+Rock+Jazz

-----Alimentat Prin USB de Încărcare (Fără built-in baterie )

-----Doi-in-one funcție, suport primirea și transmițător funcții, fără microfon.

-----Aceasta este doar o VAORLO 2 in 1 audio bluetooth transmițător receptor.Pot fi utilizate numai pentru transmisie audio, deci nu se poate folosi pentru tastatură, mouse-ul, transferul de fișiere.

---Funcția de transmițător bluetooth este de a adăuga o funcție bluetooth pentru dispozitive fără bluetooth, cum ar fi TV/computer, astfel încât să se poate conecta la bluetooth boxe/căști.Acesta este un transmițător Bluetooth incorporat cu cea mai noua tehnologie , aceasta nu ar arăta în dispozitive Bluetooth în telefon,calculator sau TELEVIZOR și aveți nevoie doar pentru a face dispozitivele Bluetooth aproape de acest transmițător Bluetooth atunci se va conecta cu alte fiecare în mod automat.

---Funcția de receptor Bluetooth este de a adăuga functia Bluetooth, prin cablu difuzor/căști, astfel încât dispozitiv compatibil Bluetooth, cum ar fi telefonul mobil poate fi conectat fără fir la fir difuzor/căști prin intermediul adaptorului.

Caracteristici Produs:

2 în 1 Bluetooth 5.2 Audio: Adaptorul De Vaorlo Bluetooth-5.2 audio transmițător receptor poate transmite audio de la non-Bluetooth-compatibil surse audio (TV, PC, MP3, CD sau cititor de carte, etc.) pentru seturi de căști Bluetooth și difuzoare.Și puteți face, de asemenea, non-Bluetooth-compatibil cu căști și boxe primi audio de la Bluetooth-compatibil surse audio (telefoane mobile, tablete, etc.).Puteți comuta cu ușurință între emițător și receptor moduri prin simpla apăsare a unui buton.

1.Suport 5 Moduri de EQ de Muzică HIFI: Normal+Clasic+Populare+Rock+Jazz

1.Puternic de compatibilitate, toate dispozitivele audio Bluetooth suport A2DP/AVRCP/HFP protocol.

2.Unic Sunet Surround Funcția: bucurați-vă de un sunet surround de Înaltă Fidelitate de la un normal sursă audio.Sale interne avansate chip se ocupă de conversie pentru a face posibilă, folosind convenabil de date coduri.

3.Auto:atunci Când vă conectați la putere, Deci este foarte bun pentru a utiliza în mașină sau alte doriți auto pe funcții.

4.Dual Link-ul de Dispozitiv: Simultan pereche smartphone și tabletă și muzică stream de la unul cu orice sistem stereo care acceptă un standard de 3.5 mm sau RCA jack.

5.Conecta două dispozitive in RX Mode: Sprijin pentru a se conecta cu port audio de 3,5 mm si 2 RCA audio port în același timp.

6.Super Conexiune Stabilă: Nostru Bluetooth audio adapter este echipat cu un Bluetooth 5.2 chip constant de asociere, transmiterea rapidă și o largă gamă de semnal (33 de picioare).Cu 3.5 mm AUX port si 2 RCA port, acesta poate fi conectat la non-Bluetooth auto, sisteme audio, home stereo, cu fir căști/boxe, Amplificator/Home Theater.etc.Apoi, vă puteți bucura wireless Hi-fi de streaming de muzică!

7.Ușor de Utilizat: Doar apăsați butonul pentru a comuta între emițător și receptor moduri.Conectare ușoară cu ajutorul avansat tehnologia Bluetooth si cablu audio de 3,5 mm (inclus) și Cablu Audio 2RCA.

8.Cu ecran HD display 1.44 Inch , acesta poate fi modul show statutul și bluetooth selectați,modul Bluetooth și starea de lucru sunt clar vizibile,mai inteligent.

9.Drive-gratuit,Plug and Play,Suport TF Card de Joc.

10.Modul receptor Pentru: Kit Auto/Cablu Difuzor/Home Speaker/Difuzor amplificator de Putere/Căști ect...

11.Transmițător Modul Pentru: TV/PC/Proiector/amplificator de Putere/TV /Bluetooth Căști/Cască/Bluetooth Speaker ect...

12.USB Alimentare: USB are o putere de aprovizionare funcție.În timpul utilizării, puterea trebuie să fie furnizate prin porturi USB (cum ar fi adaptorul de alimentare, PC, încărcător de mașină, și alte porturi USB).Atâta timp cât Adaptorul Bluetooth este pornit, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la funcționare din putere în timp ce ascultați muzică.

(Vă recomandăm să folosiți un 5V1A încărcătorul la putere acest adaptor pentru a evita insuficientă de tensiune și de curent, ceea ce va determina adaptor pentru a produce sunet curent în timpul utilizării.)

13.Alimentat Prin USB de Încărcare (Fără built-in baterie )

Produs Parametru:

Brand:VAORLO

Nume produs: 2 in 1 Receiver Audio Bluetooth

Parametru de ieșire:DC 5V

Bluetooth Versiune: V5.2+EDR

Bluetooth protocol: A2DP/AVRCP

Bluetooth distanta: 10 metri

Interfață: R/L 2 RCA/AUX/TF

Gama de frecventa: 10Hz-22kHz

Raport semnal zgomot: >110dB

Dimensiune produs:71mm*65.8 mm*33.7 mm

Suport 5 Moduri de EQ de Muzică HIFI: Normal+Clasic+Populare+Rock+Jazz

Lista De Pachete:

1x 2-ÎN-1 Bluetooth 5.2 Adaptor Audio

1 x 3.5 mm Cablu Audio AUX

Produs

2 Review pentru acest produs
  • img
    Elizadzhamalaeva - 2023-01-02
    4

    Are o foarte clar întârziere în ambele difuzare și modul receptor, ca de taiere melodii.

  • img
    Forran54 - 2023-01-04
    5

    Mare gadget, multifuncțional, funcționează bine.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating