Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Qualcomm USB Bluetooth 5.3 Adaptor Audio de 3.5 MM AUX Dual Stream Multipunct Wireless Audio Transmitter QCC3056 aptX LL HD Adaptive

3.5
- 4 Recenzii Ale Clienților

68.53lei 137.05lei

Sku: s169621
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : bluetooth, transmițător bluetooth audio, Emițător Receptor, ugreen, ugreen magazin oficial
  • Categorie: Portable Audio & Video

Detalii Produs

  • Pachet: Da
  • Suport Apt-x: Da
  • Suport De Înaltă Definiție: Nici unul
  • Numărul De Model: APTX Bluetooth USB 5.3 Adaptor Audio
  • Caracteristică: Nici unul
  • Interfață: 3.5 mm, USB
  • Wifi Standard: Nici unul
  • Certificare: CE
  • Nume De Brand: VAORLO
  • Conținutul: Audio
  • Tip Wireless: bluetooth
  • Origine: China Continentală
  • Pistă De Sunet: Dublu, 5.1, 7.1

Descriere produs

Caracteristici Produs:

1.Suport Dual Stream,multi-punct de conexiune,suport conecta două dispozitive Bluetooth în același timp

2.Suport aptX Adaptive/aptX HD/aptX LL/aptx/codec SBC metoda

3.Suport prioritate pentru aptX de Adaptare atunci când este conectat

4.Modul USB Suport Mic de Asteptare(acceptă Numai calculatoare și laptop-uri și Căști/boxe trebuie să fie echipat cu funcția de apel)

5.Cu Antena, transmisia este mai departe și mai stabil, iar sprijinul maxim este raza de 25 de metri, fără obstacole;

6.CSR Qualcomm QCC3056 Chip,40ms Latență Scăzută,600/kbps;

7.Bluetooth 5.3 Transmițător Audio Adapter;

8.Nici un driver, plug and play;

9.Potrivit pentru TV, Calculator, Proiector/Amplificator de Putere/TV/Bluetooth setul cu Cască/Bluetooth Speaker/Nintendo Comutator Consolă de jocuri/PS4/PS4 SLIM/PS4 Pro/PS5;

10.Automată conexiune de memorie, după prima conectare este de succes, ulterior cizme pot aminti în mod automat conexiunea.

11.Ușor de Configurare: Simplu de utilizat și vă va aminti setările după o pană de curent.Setup este într-o clipă, pur și simplu conectați transmițătorul la o priză și sistemul audio, o pereche de Căști Bluetooth/Difuzor muzica.

12.Compatibil cu marile branduri de casti Bluetooth;

13.Suport IOS, MAC, Android, LINUX, XP, Vaorlo,WIN7-10 sistem.

Notă:

E doar o VAORLO audio bluetooth transmițător, nu un receptor.Pot fi utilizate numai pentru transmisie audio,Deci nu se poate folosi pentru tastatură, mouse-ul, transferul de fișiere.

(Funcția de transmițător bluetooth este de a adăuga o funcție bluetooth pentru dispozitive fără bluetooth, cum ar fi TV/computer, astfel încât să se poate conecta la bluetooth boxe/căști.)

Despre Produs Multi-funcție de Modul de:

Mode1:

USB Intrare Audio: Conectați-vă la interfața USB a unui calculator, Comuta de Bază, TV BOX, TV, Laptop,etc...și transmite direct audio de la emițător prin interfața USB, și transmite wireless la un set cu cască Bluetooth sau difuzor.

(Modul USB Suport Mic de Asteptare,Dar acceptă Numai calculatoare și laptop-uri Folosite,și Căști/boxe trebuie să fie echipat cu funcția de apel)

Mode2:

AUX audio de intrare: 3.5 MM cablu audio este conectat la transmițător, care pot de intrare audio de la TV, CD, MP3 și alte dispozitive la transmițător, și transmite wireless la set cu cască Bluetooth sau difuzor.

Mode3:

Suport Dual Stream,Multipunct Conectați,Puteți conecta două seturi de căști Bluetooth Sau Boxe Bluetooth, în același timp,și dual-link suporta aptX Adaptive.(Nevoie folosind același CODEC)

Modul 4:

Utilizați modul USB pe Calculatoare și laptop-uri ,Suporturi de Microfon modul de Apel, puteți utiliza calculatorul de voce pentru a vorbi în timp ce juca jocuri. (Căști/boxe trebuie să fie echipat cu funcția de apel)

Specificatii Produs:

Versiune Bluetooth: Qualcomm V5.3

Protocoale suportate: A2DP, AVRCP, GABI, HFP, HSP

Frecventa De Lucru: 2.402 GHz -2.480 GHz

Clasa de putere clasa de Putere 2 (Clasa II)

Interfață de intrare: USB (drive-gratuit), 3.5 mm AUX

Putere Mod de Alimentare: USB 5V de alimentare

Tensiune de intrare: DC 5V

Suport Dual Stream:

Emițător Suportă Conectarea a două boxe Bluetooth sau căști în același timp (folosind același CODEC), și conexiune dual poate suporta până la aptX Adaptive.

Codec Metoda: aptX Adaptive/aptX HD/aptX LL/aptX/SBC/

Notă privind utilizarea APTX: aptX CODEC Adaptiv este sprijinit preferențial în conexiune unică (dispozitivul conectat trebuie să sprijine, de asemenea, aptX Adaptive)

Bluetooth distanta: > 10M (fără blocarea și interferențe)

Indicator de stare:

Lumina albastră se aprinde rapid cu intermitență, căutarea și asocierea primul dispozitiv; lumina albastra este întotdeauna pe, conexiunea cu dispozitivul Bluetooth este de succes;

Verde se aprinde intermitent rapid, căutarea și asocierea cu alt dispozitiv; lumina verde este întotdeauna pe, cele două dispozitive Bluetooth sunt conectate cu succes.

Audio coding indicator:

Transmisie Audio de codificare statutul de lumina, se aprinde atunci când corespunzătoare de codificare audio.

aptX Adaptive codare LL și HD luminile sunt aprinse în același timp.

Compatibil:Windows XP/7/8/10, Linux/ps4/NS/Android

Cum de a Folosit:

1. Porniți setul cu cască Bluetooth și setați-l la modul de împerechere.

2. Se introduce dispozitivul în adaptor de alimentare sau USB de la PC-ul gazdă, faceți dublu clic pe butonul de conectare, LED-ul albastru se aprinde intermitent rapid, iar aparatul intră în starea de asociere.

3. Indicatorul luminos de culoare albastră de pe dispozitiv este întotdeauna pe și conexiunea este de succes. (După conectarea unui singur dispozitiv, indicatorul luminos de culoare albastră este întotdeauna pe.Faceți dublu clic pe buton, lumina verde clipește rapid și caută automat și se conectează la cel de-al doilea dispozitiv.După cel de-al doilea dispozitiv este conectat cu succes, indicatorul luminos de culoare verde este întotdeauna pe.

Produs

4 Review pentru acest produs
  • img
    Kiteandrey - 2022-08-05
    3

    Am două QCC3056 modemuri usb, unul cu o antenă și unul fără, ca aceasta. Ambele arată ca LE501 în PC-ul. Principala problemă cu LE501 este că acesta are unele shhh/pop sunete dacă funcționează sub aptx codec adaptiv atunci când este cuplat cu niște căști și receptoare (nu toate, dar unele), făcându-l inutil în acest mod.

  • img
    I Am Belochka - 2022-09-26
    3

    Eu nu pot găsi lumina pentru a indica Bluetooth codec ca la descriere spune

  • img
    S Sharapov - 2023-01-05
    3

    Descrierea produsului spune ca un pic de întârziere. Da, întârzierea este minim atunci când conectarea la un PC, și dacă vă conectați la TELEVIZOR prin Mufa de 3,5 atunci întârzierea este sălbatic, sunetul este deja un cuvânt întreg spatele. Ia în considerare atunci când comanda. Cumpărat în special pentru TV. Nu este mulțumit cu achiziția.

  • img
    Ralfralfh2 - 2022-11-26
    5

    Arata bine, dar nu am testat încă

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating