Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Metal Solid Rose de Aur Birou Organizatorii Cartelei de Stocare Organizator de Birou Rechizite de Birou Acasă Depozitare Casa bureauorganizers

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

88.79lei 148.01lei

Sku: s127458
Adaugă la lista de Dorințe

Detalii Produs

  • Dimensiune: 22cm * 14cm * 12.5cm
  • CN: Zhejiang
  • Culoare: a crescut de aur
  • Caracteristică: Organizator consumabile
  • numele: Metal Solid Rose De Aur Birou Organizatorii
  • Origine: China Continentală
  • Material: Metal

Descriere produs

Metal Solid Rose de Aur Birou Organizatorii Cartelei de Stocare Organizator de Birou Rechizite de Birou Acasă Depozitare Casa bureauorganizers

Descriere:

【5 Plus 1 de Design】:Acest hotel elegant și modern de aur organizator desktop are 5 compartimente si 1 mini alunecare sertar pentru tine la loc de notebook-uri,pixuri,creioane si alte accesorii de birou sau de papetărie, în funcție de nevoile individuale.Să stai departe de murdar desktop și menține organizate.

【Unic și Funcțional】:Realizate din plasă de sârmă de aur și cu colțuri rotunjite jante de metal și aspectul elegant de design,care se va amesteca cu ușurință în alte consumabile birou,adaugand un aer contemporan pentru casa ta, școală, office, e-mail etc camere.

【Strălucitor și Robust de Construcție】:Adoptarea premium tehnologia de galvanizare pentru a face construcția de organizator birou mult mai solide si fiabile.ce e mai mult,aur finisaj metalic design arate aspectul mai elegant și utilizarea durabil decât alte plasă de sârmă sau plastic organizator.

【Cadou la modă】:Un convenabil și practice organizator de birou este un cadou la modă pentru a oferi un confortabil locul de muncă sau de studiu spațiu pentru familiile și prietenii.Potrivit cercetării, având un curat și ordonat desktop poate accelera de muncă sau de studiu.

Pachetul include:

1 BUC Raft

Avem ceva de spus:

1. suntem profesional de angrosist din China. 2. noi oferim cel mai mic pret de pe Spatiicomerciale-arad.ro. 3. vom oferi produse de înaltă calitate. 4. va fi cumpara direct din china fabrica. 5. dacă doriți cumpere cantități mari,vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret!

Notă:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Despre ambalare

Vom alege prodcut bine cu dovada de Praf sac de OPP+tampon de spuma sau bule de aer+PVC rezistent la apa sac sau cutie de carton.

Despre numărul de urmărire de actualizare:

Dacă numărul de urmărire este nici informații logistică, ca mii de colete trimise în țări străine, companiile de logistică nu ai update-logistica informații, vă rugăm să ne contactați prima dată, vă Rugăm să nu se deschide direct litigiu.Suntem prima dată pentru tine pentru a rezolva!

Timp de livrare:

Tot de produs putem de transport în termen de 2~8 zi de lucru, pe, de obicei, suntem în funcție de comenzile clienților timp pentru ambalare și transport, trebuie să verificați cu atenție calitatea produselor înainte de a Navei, Astfel încât să ia ceva timp pentru a rezolva.

Timp de livrare:

Din cauza de forță majoră factori: uragane, furtuni afecta bilete de avion.Ceea ce duce la logistica întârzieri.Suntem vanzatori cinstit, nu te va lasa sa suferi nici o pierdere.Vă rugăm să dați companie de logistica de un pic de timp de procesare, așteptăm pachet pentru a ajunge la partea ta.

Dacă logistica informații ajunge la oficiul poștal local:

Dacă oficiul poștal local nu nu contacta, vă rugăm să contactați oficiul poștal local, cât mai curând posibil, pentru a primi pachetul.În caz contrar, ore suplimentare primirea de colete, oficiul poștal local va returna coletul, consecințele de auto-responsabilitate.

Protecția timpul se scurge:

Când am terminat momentul expedierii, dacă produsul de protecție a perioadei de funcționare, vă rugăm să extindă protecția produselor perioadă de unul singur sau să ne contactați, vă Rugăm să nu deschizi disputa direct.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating