Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Ușă automată Coop de Pui sensibil la Lumină Automată Casa de Pui Usa de Aluminiu Animale Coteț de Deschidere a Ușii Instrumente Dropship

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

368.94lei 768.62lei

Sku: s133867
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : Ușă Automată Coop De Pui, ptc de încălzire 220v, casa de pui, partea de deschidere kit, pui coop
  • Categorie: Home & Garden

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Feature2: Animale De Companie Câine Cuști Usa
  • Numărul De Model: coop de pui usa
  • Tip: Animale De Ferma
  • Animale De Ferma De Tip: Pui
  • Caracteristică: Ușă Automată Coop De Pui
  • Senzor de luminozitate: 23 de nivele
  • Feature3: Casa De Pui Usa
  • numele: Ușă Automată Coop De Pui
  • Nume De Brand: isfriday
  • Material: alte, Aluminiu + ABS

Descriere produs

(1) Cronometru și de control al luminii & patru combinație de moduri De casa de pui de deschidere a ușii este echipat cu un cronometru și un senzor de lumină, care pot fi combinate cu 4 moduri de lucru pentru a comuta în mod arbitrar.Puteți seta deschiderea automată a ușilor de timp (0:00-12:00) și timpul de închidere (12:00-23:00) de la ușă, prin modul timer.În plus, în modul de lumină, sunt 23 de luminozitate intervale de timp, și ușa poate fi, de asemenea, închise și deschise în funcție de intensitatea luminii. (2) Super de viață a bateriei Super imbunatatita circuit sistem, doar 4 1.5 V baterii obișnuite (produsul nu include baterii), poate dura 8 luni. (3) Ușor de instalare si ecran LCD mare Ne-am actualizat interfață de lucru de la display, butoane externe sunt ușor de utilizat, iar ecranul LCD este usor de citit.Doar urmați manualul de utilizare și în 10 minute puteți afla cum să setați ușa metodă de deschidere în funcție de timp sau de lumină și principiul de lucru al închizând ușa. (4) DIY design inovator si multi-scenariu aplicația Noastră cutie de control poate trage 0.2-0.8 kg de uși sau alte configurații ai nevoie; nu numai că puteți controla de călătorie de pui, dar, de asemenea, de control de alimentare și de băut de pui. (5) rezistent la intemperii și de înaltă calitate material: automată coop de pui de deschidere a ușii este compus de înaltă calitate, panouri de circuite și motoare de înaltă calitate cu antigel adăugat.Acestea sunt durabile, astfel încât le puteți folosi în condiții de siguranță pentru mulți ani.

Nume: Ușă Automată Coop de Pui Material: aluminiu + ABS senzor de Luminozitate:23 de nivele de a Interzice utilizarea de baterii cu litiu.Alimentat de: 4 buc baterii AA(alcaline numai bateria/bateriile nu sunt incluse).Pachet:coop de pui usa x 1 set (fără baterii)

1.Senzor de luminozitate de control, de 23 de nivele de luminozitate reglabilă, și include automat senzor de luminozitate funcție. 2.Timp de control, puteți seta în mod liber de deschidere și de închidere de timp. 3. Patru moduri de control, controlul timpului și controlul luminozității pot fi folosite alternativ. 4.LCD ecran cu cristale lichide, ușor de operat și de a folosi. 5.Panoul de control este echipat cu butoane pentru reglarea pe înălțime a ușii ascendentă și descendentă. 6.Super de viață a bateriei, la numai 4 1.5 V baterii obișnuite, poate dura aproximativ 8 luni. 7.Gravitatea intervalul că operatorul poate trage ușa este: 0.2-0.8 kg. 8.La nivel rezistent la apa este bună.

Notă: 1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc! 2. Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating