Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Caz De Bate Fit Pro [Cu Secure Lock] Accidentat Protector Capac cu Carabiniera Protector Caz Caz de Lux Pentru Beats Pro Fit

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

24.46lei 48.93lei

Sku: s136625

Detalii Produs

  • model 1: Armura Caz Pentru Beats Pro Fit
  • model 3: cu Carabină Protector Caz
  • model 2: De Lux Pentru Bate Fit Pro Caz
  • Nume De Brand: PEIFU
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Cască De Cazuri
  • model 4: Pentru Batai Fit Pro Caz
  • Pachet: Da
  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: Pentru Batai Fit Pro Caz

Descriere produs

Caz De Bate Fit Pro [Cu Secure Lock] Accidentat Protector Capac cu Carabiniera Protector Caz Caz de Lux Pentru Beats Pro Fit

Dragul meu prieten, vă rugăm să rețineți acest lucru înainte de a comanda:

Produsul este transport gratuit prin Cainiao super economiei globale, nu pot fi urmărite după coletul frunze China.Dacă aveți nevoie pentru a face plin de urmărire, vă rugăm să alegeți "Spatiicomerciale-arad.ro Saver Shipping" sau "Spatiicomerciale-arad.ro Standard de Transport" sau alte metode.

Bine Ati Venit Whosale, De Dropshipping!!

Notă: Acest Articol Este Pentru Căști Caz, Doar, Cască Nu Este Inclus, Vă Mulțumesc Pentru Înțelegere

[Compatibilitate] De înaltă calitate TPU Caz clar compatibil cu Beats Fit Pro 2021. Acceptă cu fir și fără fir de încărcare, fără a scoate Bate Fit Pro Caz.Fata cu LED-uri pentru caz de încărcare este vizibil.

[360° COMPLET de PROTECȚIE] nu Lasă amprentele digitale și praful de pe mifn Bate Fit Pro Caz.Micro-tehnologie de lumina de pe suprafata face caz 100% anti-soc, anti-alunecare, amprente si praf.Murdăriile pe caz de suprafață pot fi curățate și spălate cu ușurință.Precis portul de încărcare decupaj asigură convenabil, liber de încărcare.Precis decupaj oferă acces gratuit la portul de încărcare.Se potriveste perfect pe caz de încărcare.

[Cadouri perfecte] Potrivit pentru oameni de toate vârstele, este un frumos cadou pentru sotia ta, prietena, mama, fiica și alte familia și prietenii, atunci când de Crăciun, Anul Nou, Valentine ' s Day, zile de Naștere, Aniversări, ziua Recunostintei se apropie.

[Pachetul Include] 1 x Bate Fit Pro Caz.mifn magazin este angajat pentru a oferi cele mai bune căști de caz și cele mai bune servicii pentru clienții noștri.Dacă aveți orice probleme de calitate cu cazul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil și vă vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating