Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

14Pcs Ghidat de Lectură Benzi Setul de Unelte Degetul Trackere Evidenția Lectură Benzi de Conducători Pentru Studenții Dislexici Pentru a Ajuta la a Citi

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

24.46lei 54.31lei

Sku: s143990
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : cititor de carte, ebook reader, cititor ebook, e carte de 10 inch, e-book reader
  • Categorie: Portable Audio & Video

Detalii Produs

  • Capacitatea De Memorie: 1.3 GB
  • Rezoluție Raport: 1024*758
  • bluetooth: No
  • Nume De Brand: FGHGF
  • Tip Ecran: C-paper display
  • benzi desenate: No
  • Iluminare din spate: No
  • Origine: China Continentală
  • Certificare: Nici unul
  • DISPLAY COLOR: Culoare
  • WIFI: No

Descriere produs

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

14Pcs Ghidat de Lectură Benzi Setul de Unelte Degetul Trackere Evidenția Lectură Benzi de Conducători Pentru Studenții Dislexici Pentru a Ajuta la a Citi

Pachetul de Conținut: Veți primi 14pcs ghidat de lectură benzi de instrumente.Toate acestea sunt colorate cu suprapunere, suficient pentru nevoile dumneavoastră de a vă ajuta să se concentreze la lectura.

De încredere Material: Realizate din plastic de înaltă calitate, de studiu, rezistent la uzură, reutilizabile și durabile, nu este ușor să se rupă sau să se estompeze, și ușor pentru a asambla și de a folosi.Aceste ghidat de lectură benzi transparente suprapunere în diferite culori, puteți alege în mod liber culoarea iti place.

Ușor de Utilizat: ghid de lectură a evidenția benzi pot ajuta dislexie studenți sau cititorii timpurii să se concentreze asupra unor cuvinte complexe și texte, a le ajuta să înțeleagă mai repede și mai devreme.În primul rând, glisați bagheta de deget trackere în jos de inele pentru degete; apoi, a pus un deget pe deget inel, inele au deschideri, care poate ține degetele în cele mai multe dimensiuni; ultima, puteți urmări cu ușurință textul.

Instrumente practice: ghid de lectură instrumente include 2 tipuri de stiluri: ghidat de lectură benzi (pentru a ajuta la a citi o linie întreagă propoziție) și degetul trackere (pentru a ajuta la a citi cuvinte complexe).Aceste evidenția lectură benzi ajuta foarte mult pentru cei care suferă de dislexie și diverse simptome, le ajuta pentru a îmbunătăți concentrare pe texte, astfel în mod eficient a îmbunătăți efectul de învățare.

Aplicarea pe scară largă: alegerea Perfecta pentru cei care au dislexic, potrivit pentru cititorii timpurii, elevii dislexici și adulți.Aceste lectură ajutoare sunt aplicate pe scară largă la școală, sala de clasă, acasă, la birou, educație specială ocazii, etc.

Culoare: multicolor

Material: Plastic

Conținutul Pachetului:

4 * Degetul tracker

4 * Deget inel

6 * ghid de lectură benzi

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Spatiicomerciale-arad.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating