Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Transporta Sac de Depozitare cu Maner Greu EVA Genti de Voiaj pentru JBL FLIP 6/ FLIP-5/Flip-4/ Flip 3 Curea de Umăr Detașabilă Cutie de Depozitare

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

16.67lei 24.18lei

Sku: s150871

Detalii Produs

  • Numărul De Model: care transportă caz
  • Dimensiune produs: 273 * 90 * 90 mm/10.7*3.54*3.54 în
  • Greutate Produs: 191g
  • Origine: China Continentală
  • Culoare: afară negru+gri interior
  • Pachet: Da
  • Material: Plastic, Nailon+EVA
  • Nume De Brand: ALLOYSEED
  • Aplicabile: pentru JBL FLIP 6/FLIP-5/Flip-4/Flip 3 difuzor
  • Tip De Element: Difuzor Saci

Descriere produs

Care transportă Călători Caz de Protecție compatibil Bluetooth Wireless Speaker Portabil Sac de Depozitare cu Capac pentru JBL FLIP 6/ FLIP-5/Flip-4/ Flip-3

Caracteristică:

1. Compatibilitate largă de difuzor portabil care transportă sac: Tare compatibil Bluetooth speaker organizator de stocare este personalizat pentru Flip 6/Flip-5 compatibil Bluetooth difuzoare, și, de asemenea, aplicabile pentru JBL Flip 3/4. Acest produs poate găzdui adaptoare, USB de încărcare cabluri și alte accesorii electronice

2. Moale rezistent la socuri: interiorul pentru JBL Flip difuzor wireless sac de depozitare este fabricat din moale rezistent la socuri pernă de aer, care oferă picătură de protecție pentru a proteja pentru jbl Flip 5/6 vorbitor de daune și zgârieturi.Separat un spatiu de depozitare cu 2 buzunare ochiurilor de plasă poate stoca difuzor accesorii, pentru a evita coliziunea între compatibil Bluetooth difuzoare si USB de încărcare cabluri și adaptoare.

3. Echipat cu mâner și curea de umăr detașabilă: Acesta este echipat cu mâner durabil și detașabile curea de umar pentru transport ușor.Când aveți nevoie pentru a aduce difuzor și voce joasă la o petrecere, pe plaja sau camping, puteți alege modul în care doriți.Chiar dacă te duci afară pentru o lungă perioadă de timp, veți simți confortabil cu bretele reglabile.Greu si robust, plin fermoar îl face ușor de pus și scoate boxele.

4. Material: este fabricat de înaltă calitate, material EVA, care este rezistent la apă, rezistent la șocuri și rezistent la zgârieturi.Potrivit pentru jbl Flip 6 compatibil Bluetooth speaker sac pentru a se asigura că praf vorbitor nu vor fi afectate de praf, zgârieturi, abraziune, impact, extrudare și umiditate.Mânerul este realizat din cauciuc, care este durabil și nu se va rupe în mijloc, astfel încât să puteți urca și călători fericiți.

5. Cadoul Perfect: mic și ușor, astfel încât să puteți pune compatibil Bluetooth speaker în rucsac, geantă de mână și o valiză fără creșterea călătorie de presiune.Hard difuzor compatibil Bluetooth wireless, cabina este ideal pentru a transporta într-un rucsac pe un avion pentru a se asigura că nu există urme de lovituri, urme de lovituri sau zgârieturi.Un cadou ideal pentru noi, părinții, prietenii și copiii.

Caietul de sarcini:

Origine: China Continentală

Tip De Element: Difuzor Saci

Numărul De Model: Geantă De Transport

Aplicabile: pentru JBL FLIP 6/FLIP-5/Flip-4/Flip 3 difuzor

Material: nylon+EVA

Culoare: negru exterior+gri interior

Greutate produs: 191g

Dimensiune produs: 273 * 90 * 90 mm/10.7*3.54*3.54 în

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x geantă de transport

.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating