Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

100*16 mm 75 mm 3" Sârmă de Oțel Înnodate Crimpat Cupa Perie Pentru Polizor unghiular

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

37.73lei

Sku: s158217
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : polizor unghiular delta, matrix din oțel, naturale polizor unghiular, omax polizor unghiular, capace din oțel, excursie de oțel, guida polizor unghiular, chit de oțel, roz polizor, zekoki polizor unghiular
  • Categorie: De Mână Și Scule Electrice Accesorii

Detalii Produs

  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Numărul De Model: wxnss

Descriere produs

Caietul de sarcini:

Material: sârmă de oțel Carbon Forma: Cerc Perie diametru: 95mm/3.74 inch 70mm/2.76 inch Diametru interior: 16 mm/0.6 inch Sârmă de oțel cu diametrul de: 0,5 mm/0,02

Caracteristici:

Fabricat de înaltă calitate de carbon din sârmă de oțel, rezistență la uzură, au o bună efect de lustruire.Este un eficient instrument de lustruire în zonă mică de rugina debavurare și lustruire de suprafață.Folosit în principal pentru curățarea suprafețelor, cum ar fi de slefuire, debavurare, lustruire, etc. Ușor de instalat și de folosit, foarte practic.Potrivit pentru pneumatice, electrice rotative, masini de slefuire, care are 16mm chuck.

Notă

1. Pentru siguranță, amintiți-vă să poarte ochelari sau ochelari de protecție 2.Dimensiunile sunt măsurate de mână și poate un pic de eroare.Vă rugăm să nu te superi. 3.Puteți să-l testeze pe o suprafață mică înainte de a aplica pe o mare suprafață. 4. Taxele de Import, Impozite și taxe de elemente care Cumpărătorul urs nu sunt incluse în prețul unitar și costul de transport maritim.Vă rugăm să verificați cu Obiceiurile din țara dumneavoastră cu privire la suma și detalii despre aceste costuri suplimentare inainte de a comanda.

Despre noi

Manipulare:Vom face tot posibilul pentru a livra elementul în termen de 5 zile lucrătoare.Livrare:vă Rugăm să înțelegeți că elementul este trimis din China și este nevoie de ceva timp pentru a ajunge din cauza distanței și vamale, ajunge la cele mai multe țări în aproximativ 20-35 de zile.Va vom returna sau de a livra un înlocuitor în cazul în care elementul nu ajunge în termen de 60 de days.By plasarea comenzii sunteți de acord cu acești termeni.Feedback:Ne ia reputația noastră în serios, vom cumpăra și vinde on-line, astfel încât să putem înțelege valoarea de încredere.Dacă sunteți nemulțumit cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating