Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Prindere Capacul Bateriei Cu Curele de Piele Reglabil Pentru Quest 2 Controlere Baterie de Deschidere Capace de Protecție Anti-Cădere VR

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

51.24lei 116.51lei

Sku: s166342

Detalii Produs

  • Tip: alte
  • Compatibil Marca: Oculus Quest 2
  • Nume De Brand: Rondaful
  • Model Compatibil: Oculus Quest 2
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Descriere:

1. Baterie de deschidere design: O pereche de baterii de deschidere curele sunt special concepute pentru Quest 2, în loc de o pereche de silicon controller-prindere acoperă astfel încât să puteți cu ușurință înlocuiți bateria.

2. Ușor pentru a utiliza: folosiți o bucla elastica în loc de bandă pentru o mai mare flexibilitate pentru a se potrivi pe toți de mână.Când jucați jocuri VR cu aceste curele, nu trebuie să dețină Controller 2 tot timpul, rămâne ferm pe încheietura mâinii.

3. Prezența minimă: singur curea de umăr design-ul nu adauga greutate in plus la mâner.Reglabil din piele bratara ia grijile de slăbirea controller atunci când a aruncat lucrurile în VR, adăugând o mulțime de imersie.

NOTĂ: vă Rugăm să scoateți capacul bateriei înainte de instalare.Pachetul produsului nu include controler tactil și baterie.

Caietul de sarcini:

Material: Piele

Greutate: aproximativ 85g

Culoare: alb

Lista De Pachete:

Capac Baterie Set *1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating