Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

USB Reîncărcabilă Dual-Arc Bricheta Camping Lanterna Electric Bricheta pe termen Lung de etanșare rezistent la apa si vant

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

35.80lei 79.53lei

Sku: s170616
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : rezistent la apa bricheta silicon, rezistent la apa bricheta violet, delfin impermeabil bricheta, tesla impermeabil bricheta, rezistent la apa roz bricheta, dual brichete, complet rezistent la apa bricheta, supraviețuirea impermeabil bricheta, rezistent la apa mult mai ușoare, bricheta impermeabil dgua
  • Categorie: Camping & Drumeții

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Dimensiune: L
  • Tip: Buzunar, Multi Instrumente

Descriere produs

USB Reîncărcabilă Dual-Arc Bricheta Camping Lanternă, rezistent la apa Electric Bricheta

Caracteristici:

1. Rezistent la apă și Practice: bricheta are inel metalic sigilat bricheta acoperi și de a bloca, astfel apa nu se va infiltra în ea, iar acest lucru rezistent la apa bricheta este cea mai buna alegere atunci când camping, călătorie sau drumetii.

2. Bricheta cu Lanterna: lanterna are 3 moduri, inclusiv modul de lumină scăzută, lumină puternică modul, și modul bliț.Și bricheta windproof și fără flacără, care este un USB reîncărcabilă arc mai ușoare.Este perfect mai ușoare în aer liber, camping foc instrument, de urgență foc instrument, etc.

3. Built-in Baterie: bricheta caracteristici baterie reîncărcabilă litiu, nici gaz sau butanul este necesar, și este curat și convenabil.Și lumina poate fi încărcată complet în 2 ore.

4. Oprire automată Protecție: bricheta dispune de protecție la scurt circuit și scurgeri de protecție, vânt aprindere a arcului, care este fabricat din ABS + aliaj de zinc, și este mai sigur și mai durabil.

5. Ușor de Transportat: bricheta este mare pentru excursii de camping, convenabil de a transporta, simplu de utilizat, și poate fi, de asemenea, utilizat ca provizii de urgență la domiciliu.

Caietul de sarcini:

Nume: Camping Lanterna

Greutate: aproximativ 130g

Dimensiune: aproximativ 9.6*4.8*3.9 cm/3.78*1.89*1.54 în

Culoare: camuflaj, negru, albastru, portocaliu

Shell material: aliaj de zinc

Tensiune de încărcare: DC5.0 0,25 V

Timp de incarcare: 2 ore

Lista De Ambalare:

Lanterna*1

Cablu De Încărcare*1

Manual*1

Curea*1

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating