Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Colorate Minge Anti-Stres Fata RelieverAutism Starea De Spirit Stoarce De Relief Sănătos Jucărie Amuzant Gadget Aerisire Copii Jucărie Cadou De Crăciun

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

0.61lei 1.18lei

Sku: s18439
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : silicon jucării antiestres, bulină om minge de stres, stresul antistres pavilion, anti stres fusta, strâns anti stres, antiestres figes jucarii, gessner fidjeys jucarii, sport golf balles, antistres crocante mingea, top anti stres
  • Categorie: Jucării & Hobby-Uri

Detalii Produs

  • Culoare: Colorate
  • Numărul De Model: WY994600
  • Varsta Recomanda: 7-12y, 12+y, 18+
  • Intervalul De Vârstă: > 3 ani
  • Material: Spuma, TPR
  • Forma: Runda
  • Certificare: Europa certificate (CE)
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Colorate Minge Anti-Stres Fata RelieverAutism Starea De Spirit Stoarce De Relief Sănătos Jucărie Amuzant Gadget Aerisire Copii Jucărie Cadou De Crăciun

Caracteristici :

1. Emoțională relief: Acest polo pe apă jucărie poate scuti de stres și de anxietate, crește circulația sângelui în mâini, ca o reabilitare exercițiu, este o anxietate-agent de reducere pentru adulți.

2. Mici și ușoare: acest polo pe apă jucărie este lumină în greutate, doar pune-l in geanta sau chiar mâna.Această jucărie drăguț este ușor de transportat.

3. Bine-a făcut: Această jucărie are flexibil TPR și măiestrie rafinat, moale și flexibil, sigur și durabil.

4. Potrivit pentru mulțimea: Această jucărie este potrivit pentru majoritatea oamenilor, produsul este moale, nu se teme de a cădea și ciupit, și poate fi jucat pentru o lungă perioadă de timp.

5. Interesant de decompresie jucărie: Această jucărie poate aduce o mare fericire și este un bun cadou pentru prieteni sau copii.

Descriere :

Această apă minge de ventilare decompresie jucărie este potrivit pentru majoritatea oamenilor, moale, nu se teme de a cădea și ciupit, și poate scuti de emoții.

Caietul de sarcini:

Material: Spuma, TPR

Interval de vârstă: peste 3 ani

Forma: rotund

Culoare: colorat

Pachetul Inclus:

1* polo pe Apă decompresie jucărie

Note :

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating