Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

280cm Multifuncțional Hamac Curele de Leagăn Copac Lega Coarda Portante Ridicate de Poliester Rezistenta la Uzura Alpinism Sling în aer liber, Instrumente

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

15.21lei 31.03lei

Sku: s200979
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : câinii de crăciun papion xl, omul papion craciun, rosu coarda de alpinism, papion craciun sunet, crăciun vintage papion, iută crăciun papion, elastic, coarda de alpinism, alpinism copac de viteze, pânză de alpinism coarda, papion craciun femeie
  • Categorie: Camping & Drumeții

Detalii Produs

  • Numele 2: Alpinism Sling
  • Tip: Buzunar, Multi Instrumente
  • Nume 1: Hamac Curele De Leagăn
  • Origine: China Continentală
  • Picătură De Transport Maritim: suport

Descriere produs

Puncte:

1、Hamac Curele de Caracteristici: lungimea totală este de aproximativ 280cm/110.24, și acolo sunt 10 noduri în total.Acest tesut are o puternica rezistenta la caldura, rezistenta la abraziune, rezistenta la lumina si rezistenta la coroziune.Capacitatea portantă poate ajunge la aproximativ 600 kg, și fiecare inel poate încărca până la aproximativ 200kg.

2、Rapid și Ușor: Este nevoie de mai puțin de 1 minut pentru a construi un hamac cu un hamac suspensie centura!montarea și demontarea sunt foarte simple, și nu există complicat noduli de a învăța.

3、Potrivit pentru: copac hamac este suspendat în siguranță.Este foarte potrivit pentru copaci, stâlpi, pietre mari, rame de acoperis, barca catarge, docuri, etc. Este foarte potrivit pentru camping, drumetii, backpacking, coliba viață.Acesta este un must-have pentru hamac mobilier de exterior și mobilier terasă în aer liber.

4、Confortabil și Reglabil: Reglabil fără a se întinde.Hamac centura poate rapid și ușor pentru a regla înălțimea de hamac, ceea ce face hamacul foarte confortabil în jurul valorii de copac de fiecare dată.Utilizarea de înaltă calitate 1000D de înaltă rezistență din filamente de poliester material, să hamac instala acolo.Chiar dacă acesta este umed, acesta nu se va întinde și va fi pe teren după o perioadă de timp.

5、Curea Caietul de sarcini: Latime este de aproximativ 25mm/0,98 in, lungime este de aproximativ 280cm/110.24 în, grosimea este de aproximativ 1,2 mm/0,05 în.

Descrieri:

Cureaua este de mare rezistență din poliester chingi de mătase, cu o lungime totală de aproximativ 280cm/110.24 și un total de 10 noduri.Chinga are o puternică rezistență la uzură și rezistență la rupere și capacitatea de încărcare poate ajunge la aproximativ 600 kg.

Caietul de sarcini:

Material: 1000D de înaltă rezistență din fire de poliester

Specificații: lățime de aproximativ 25mm/0,98 in, lungime de 280cm/110.24 în, grosime 1,2 mm/0,05 în

Noduri: 10

Culoare: fond negru cu linie verde, fundal negru cu linie portocalie (culoarea poate fi personalizat în cazul în care cantitatea este mai mult de 2000)

Greutate: aproximativ 105g

Chingi de forță de rupere: aproximativ 600 kg, fiecare inel poate încărca până la aproximativ 200kg

Lista De Ambalare:

Hamac Curea*1

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating