Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

De înaltă Tensiune Dublă Gaura de AC Iatable Electric Pompa de Aer Electric Bile Pompa de Toate Stil Iator Pompa Suflanta de Aer Portabil

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

121.33lei 209.22lei

Sku: s223299
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : Electric Pompă Cu Balon, decor de crăciun, Copil De Dus, Decor petrecere, negru și auriu baloane
  • Categorie: Home & Garden

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • suport: Dropshipping/En-Gros
  • Ocazie: Petrecere

Descriere produs

De înaltă Tensiune Dublă Gaura de AC Iatable Electric Pompa de Aer Electric Bile Pompa de Toate Stil Iator Pompa Suflanta de Aer Portabil

Puncte: 1、Două moduri de funcționare: Acest balon iation pompă manuală și automată iation moduri, modul automat mod constant târziu baloane, și modul manual este de activități prin apăsarea pentru a realiza iation, puteți efectiv iate sute de baloane într-un timp rapid.

2、de Înaltă securitate factor: iator pompa are un sistem avansat de stocare linie și automate dispozitiv de protecție.Când pompa este lăsat nesupravegheat pentru o lungă perioadă de timp, balonul iator va taie automat alimentarea cu energie.Electric pompa se umple balonul cu aer în loc de heliu sau potențial periculoase de gaze.

3、Fiecare Ocazie: Aceste electric balon pompe sunt perfecte pentru petreceri, aniversari, nunti, botezuri, absolviri sau orice sărbătoare specială.Umple zeci sau chiar sute de baloane la o dată, petrece mai mult timp de sărbători și mai puțin timp iating!

4、Ușurința de utilizare: Iatable modele sunt complet automate si semi-automate.Puteți să porniți și să arunce în aer baloane cu un manual gaura, sau de a folosi modul automat pentru a sufla baloane împreună și sute de baloane vor fi trase în câteva minute, cu o foarte rapid, dar în concordanță iation votezi pentru a preveni baloane de spargere.

5、Nu numai pentru iatable bile: Acest electrice balon iator este potrivit nu numai pentru baloane, dar, de asemenea, pentru inele de inot, iatable paturi, iatable tampoane, iatable jucarii, pungi de compresie, iatable canapele, etc.

Descriere Produs:

MANUALĂ și AUTOMATĂ de POMPARE MODURI

Această electric pompa de aer pentru baloane are atât manuală și automată de pompare moduri și se potrivește baloane din latex si baloane decorative.Acesta va târziu un balon în câteva SECUNDE, și sute de baloane va fi pompat în câteva minute, un foarte rapid, dar în concordanță iation votezi pentru a preveni baloane de spargere.

De Operare Pașii De Mai Jos:

1: Pinch două părți din gura balon cu degetele

2: se Acopera iation port cu un balon

3: Iate balon prin împingerea iation portul jos

4: Eliberarea iation port când balon dimensiune este potrivit

Cu ajutorul nostru electric pompă cu balon pentru iate baloane cu ușurință :

Cu ajutorul nostru electrice baloane, pompe, puteți iate o mulțime de baloane cu ușurință.Doar a pus pe baloane, acestea vor fi umplute complet cu aer în câteva secunde.Mai ușor decât gura și manual pompa de aer.

Caracteristică:

Culoare: Roz

Lista de produse:

1*Electric Balon Iator

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating