Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Organice naturale de Avocado Hidrateaza Pielea, Elimină Pungile de Ochi Repară Părul Deteriorat Unt de Corp DIY-Balsam de Buze Ruj

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

102.53lei 122.08lei

Sku: s224330
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : esential, unt de cacao, prime unt de shea, crăciun uleiuri esențiale, Baza
  • Categorie: Frumusețe & Sănătate

Detalii Produs

  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Ulei Esențial De Tip: Ulei De Operator De Transport
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Ulei Esential

Descriere produs

Ce ia Avocado Unt?

Avocado untul este un tratament pentru pielea uscata ca un hranitoare, revitalizante, și de protecție activă.Preparat din ulei de avocado, acesta oferă pielii toate beneficiile sale.

Bogat în acizi grași esențiali și vitamine, ulei de avocado conține ingrediente active care hranesc intens pielea și părul, mai ales că, pătrunde profund, deoarece are excelente sebum uman afinități.Datorită compoziției sale, acest ulei pretios consolidează hidrolipidic barieră, ceea ce face posibil pentru a menține hidratarea pielii rata să-l facă sănătos și luminos.

100% vegetal formulă fără ulei mineral sau apă conține toate componentele benefice de ulei de avocado.

Avocado, Unt de Beneficii pentru Piele

1-Hrănitoare și calmante pentru pielea uscata

Avocado untul este un deliciu pentru pielea uscată datorită sale de înmuiere, de protecție, și lipidic-completarea proprietăți.Său ridicat de vitamina E, de concentrare, de asemenea, face un tratament calmant ideal ca acesta luptă împotriva celulelor moarte' supraproducție.

Dupa dus sau baie în apa dură sau rece de iarnă lacrimi pielii, nimic mai mult decât un masaj cu avocado untul să se înmoaie și calma pielea.

2-Antioxidant si anti-imbatranire pentru piele matura

Avocado este, de asemenea, un deliciu pentru pielea matură, datorită sale antioxidante și proprietăți de regenerare.Concentrației sale ridicate de lipide si antioxidanti protejeaza pielea de radicalii liberi.Stimulează reînnoirea celulară, permițându-i să lupte în mod eficient împotriva apariției ridurilor și a petelor asociat cu pielea de imbatranire prematura.

Reîncărcare derm cu oligoelemente esentiale stimuleaza sinteza de colagen si catifeleaza epiderma țesuturilor pentru a proteja pielea de agresiunile externe.

Avocado unt ajută la restabilirea elasticitatii pielii.Ar fi mai bine dacă ai să-l includeți în rutina de seară.

3-Stimulent și balsam pentru păr

Avocado hraneste si calmeaza parul in timp ce stimularea creșterii sale, făcându-l un ingredient activ de alegere pentru a menține părul tău.

Ca cu pielea, uleiul de avocado este usor absorbit în scalp și păr datorita nivelului ridicat de vitamina E și B concentrații.

În timp ce vitamina B profund hrănește foliculii de par pentru a face parul sanatos si stralucitor, grasimile mononesaturate, niacina, magneziu, cupru, minerale și de a stimula cresterea parului.

Avocado untul este perfect pentru a face o masca hranitoare pentru parul uscat.Aplicați unt pentru parul tau, acordând o atenție deosebită se termină.Masaj, apoi înfășurați părul într-un prosop fierbinte.Se lasă timp de 1 oră și șampon.

DEPOZITARE

Depozitați într-un loc răcoros și uscat.Resigilat aftes de deschidere.Păstrați într-un recipient închis ermetic și departe de lumina directă a soarelui și de temperaturi ridicate.Vă recomandăm frigorifice de la sosire.MEMENTO-URI UTILE

eu NUMAI pentru UZ EXTERN.ȚINE DEPARTE DE OCHII.

am SUGEREAZĂ CĂ FEMEILE INSARCINATE SI care ALAPTEAZA OBȚINE MEDICII LOR de APROBARE ÎNAINTE de a UTILIZA ORICE NOILE PRODUSE de ÎNGRIJIRE a PIELII.ÎN TIMP CE GRAVIDĂ, ESTE ÎNTOTDEAUNA CEL MAI BINE SĂ SE CONSULTE CU MEDICUL DUMNEAVOASTRĂ ÎNAINTE DE A UTILIZA PRODUSE NOI.

eu NICI unul DINTRE PRODUSELE NOASTRE SAU INFORMAȚIILE de PE ACESTE PAGINI ar TREBUI să ÎNLOCUIASCĂ SFATUL UNUI MEDIC LICENȚIAT.PRODUSELE NOASTRE SUNT PENTRU ÎNFRUMUSEȚAREA NUMAI.

am FĂCUT UN MIC TEST de PATCH-uri ÎNAINTE de a UTILIZA ORICE NOILE PRODUSE de ÎNGRIJIRE a PIELII.

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Pnand0205 - 2022-10-18
    5

    Totul este bine. Bine ambalate. Recomand

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating