Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Testat Complet De Lucru De Deblocare Original Placa De Baza Pentru Xiaomi Redmi Note8 Note7 Note8pro Note7pro Circuit Logic Placa Placa Placa De Baza

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

245.16lei

Sku: s2549
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : debloca placa de baza, redmi nota 7 placa de baza, placa de baza x99, poco m3 placa de baza versiune globală, placa de baza, redmi nota 8 pro baterie
  • Categorie: Piese Telefoane Mobile

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Numărul De Model: Xiaomi Redmi note7 7Pro 8 8Pro

Descriere produs

Introducerea De Produse ( Important!!!! )

1. Compatibil Fo r Redmi Note7 Note7pro Note8 Note8pro

2.Mai buna Alegere pentru Înlocuirea

3. 100% Testat Bine înainte de nava

4.putem face Picătură de Transport maritim

Pachetul Inclus:

1 buc X Placa de Circuite de Cablu

Stimate cumpărător

Despre Livrare: 1: comanda vor fi livrate în 2-3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat .

2: vă Rugăm să asigurați-vă că pentru a lăsa corect adresa de livrare și Număr de telefon disponibil pentru comanda dvs. , este foarte important pentru colete Buna Livra.

3: timpul necesar pentru a primi comanda depinde de 2 factori: metoda de livrare ai alege și pentru îndeplinirea perioadă.Vă rugăm să rețineți că vom face tot posibilul pentru a ne asigura că primiți comanda în timp util.

4: Toate transporturile fiind trimise la și de la o țară sau regiune trebuie să treacă prin vamă în primul rând.Clientul este responsabil pentru toate taxele vamale și taxe de import,inclusiv (dar nu limitied a )să cunoască legile de import și de-a face cu taxele,tarifele,și element de convulsii.Client taxele și impozitele variază în fiecare țară,nu Suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Despre Garantie:

1.Produsele sunt de cea mai buna calitate,deci, dacă nu sunteți mulțumit cu un element ați achiziționat,vă rugăm să contactați Serviciul nostru pentru Clienți.Cât mai curând posibil.Vom fi în măsură să vă ajute cu orice se întoarce și restituiri în funcție de starea elementului. 2. Clientul ar trebui să suporte costurile de transport marfa înapoi, și vom plătească pentru transport maritim pentru retrimiterea. 3. Oferim 3 luni garantie pentru toate produsele noastre.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală (nu affact a doua de vânzare).Va sfatuim clientul pentru a testa produsul înainte de instalare.Revenirea va fi valabil și rambursare procesate DUPĂ ce am primit postul.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating