Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Nașterea domnului Figurine Set 11pcs Crăciun Mini Rășină Isus Naștere Decoratiuni | Crăciun în Miniatură Ornament pentru Familie și Prieteni

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

38.06lei 76.13lei

Sku: s44967
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : nașterea domnului set figurine, CHRISTIAN, decor de crăciun, statuia lui isus, Decor Acasă, isus decor de crăciun
  • Categorie: Decor Acasă

Detalii Produs

  • Este Dispozitiv Inteligent: NO
  • Material: Plastic
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Puncte:

1、de Înaltă Calitate Material: Nașterea domnului Figurine Set este fabricat din rășină cu manopera excelente.Acesta are un design robust, care rezistă la abraziune, rupere, și așchiere astfel încât să puteți folosi pentru o lungă perioadă de timp.

2、silueta Delicata: de Crăciun Pătuț Figura este conceput pentru a arăta sensul de la nașterea mântuitorului nostru Isus.Ca un decor de Crăciun, acesta oferă un contemplativ și atmosferică atmosfera.

3、Largă de Aplicații: de Crăciun, Nașterea domnului Figurina este potrivit pentru multe locuri, cum ar fi camera de zi, dormitor, baie, biblioteca, TV, dulap, noptieră, mantel, birou de masă, etc.

4、Potrivit pentru Decor: de ani De zile să vină, Nașterea domnului Miniatură Figurina va deveni un favorit familie.Acesta este un frumos decor acasă pentru birou, de studiu, sau camera de zi.

5、Cadoul Perfect: Rășină Nașterii Figurina poate fi folosit ca un Crăciun, ziua de nastere, cadou sau de vacanță.Îl puteți folosi pentru a împărtăși dragostea și bucuria în Povești de Crăciun cu familia și prietenii.

Descriere:

1. Nașterea domnului Figurine Set este fabricat din rășină cu manopera excelente.

2. Ca un decor de Crăciun, acesta oferă un contemplativ și atmosferică atmosfera.

3. Potrivit pentru multe locuri, cum ar fi camera de zi, dormitor, baie, biblioteca, TV, dulap, noptieră, semineu, masa de birou de top, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: nașterea domnului ornament

Material: Rasina

Caietul de sarcini: 11-piese set

Greutate: aproximativ 85g

Dimensiune: 17*13*4 cm/ 6.69*5.12*1.57 cm

Lista De Ambalare:

11pcs Nașterii Figurine * 1 set

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating