Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Electronice Clopot De Biciclete Electrice Rezistente La Apă Corn Reîncărcabilă Reglabil Accesorii Pentru Biciclete De Munte Biciclete Rutier Scutere

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

42.46lei 66.35lei

Sku: s58127

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Certificare: Nici unul
  • Caracteristică: Biciclete Rutier Electronice Corn

Descriere produs

Puncte:

1、Reglabil pe Trei nivele de Volum: Electronic Clopot de Biciclete are un reglabil pe trei nivele de volum, 80-130db, pe care le puteți comuta la va.Există întotdeauna o treapta de viteza care ti se potriveste mediul în care vă aflați.

2、Lungă de Viață a Bateriei: Electronic Clopot de Biciclete este construit-in 250mAh de mare energie litiu-polimer, care este combinat cu o eficiență ridicată conduce, de rupere cu incredible de viață a bateriei.

3、IPX6 rezistent la apa: Electronic Clopot de Biciclete poate fi atașat la un mountain bike, biciclete rutier, turism cu bicicleta, e-bicicleta sau scuter, IPX6 este rezistent la apă pentru utilizare în vreme rea ca o ploaie.

4. Anti-furt de Alarmă de Stat: Electronic Clopot de Biciclete adoptă un anti-furt de design.Apăsați lung butonul de blocare timp de 3 secunde, claxonul va suna.Acesta va suna din nou și introduceți anti-furt de alarmă de stat după o așteptare de 10 secunde.

5、Design Ușor: Electronic Clopot de Biciclete are o dimensiune mică, care este ușor și convenabil de a folosi.Acesta este compatibil cu ghidon cu diametru de 22,2 mm/0.87 într-32mm/1.26 în.

Descriere Produs: 1. Pregătiți-vă pentru o lungă perioadă de timp pentru sale de înaltă calitate polimer acumulatorul poate fi încărcat prin USB, built-in litiu baterie 250mAh,

2. Mic în dimensiuni, volumul de sunet de corn poate fi reglat în trei trepte.

3. Costum de mediul în care vă aflați, dar tipul de sunet de corn nu poate fi reglat.

Caietul De Sarcini:

Culoare: negru (foto)

Material: ABS + PC

Dimensiuni: 8.67*4.33*2.21 cm/3.41*1.7*0.87 în

DB: 80dB-130dB

Capacitate baterie: 250mah

De încărcare: USB de încărcare

Rezistent la apa clasa: IPX6

Intrare: 5V - 200mA

Greutate: aproximativ 44g

Lista De Ambalare: Electric Corn*1

Cablu De Încărcare*1

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating