Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Difuzorul rezistent la apă Rucsac Mare Capacitate Elastic Sac de Depozitare Organizator Multifunctional Respirabil pentru SONY SRS-XP500 X-Series

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

207.14lei 383.63lei

Sku: s73108

Detalii Produs

  • Nume De Brand: VODOOL
  • Tip De Element: Difuzor Saci
  • Greutate: 1150g
  • Aplicabile: Pentru Sony SRS-XP500 X-Series Wireless Petrecere Karaoke Boxe
  • Dimensiunea Pachetului: 35x32x12cm/13.78x12.6x4.72in
  • Dimensiune: 55x29x27cm/21.65x11.42x10.63in
  • Numărul De Model: sac de depozitare
  • Material: EVA + sandwich PE bumbac
  • Culoare: Negru
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Elastic compatibil Bluetooth Speaker Caz Saci de Mare Capacitate Wireless Speaker Umăr Rucsac Multifunctional Respirabil pentru SONY SRS-XP500 X-Series

Caracteristică:

1. Design Special: Această geantă de umăr portabile este special conceput pentru Sony SRS-XP500 X-Series Portabil Wireless-BLUETOOTH-compatibil-Karaoke Party-Vorbitor.

2. Multi function: nu numai Că poate stoca difuzoare interne cu fermoar, geanta se poate stoca, de asemenea, accesorii, cum ar fi cabluri de date, incarcatoare, telefoane mobile, etc.

3. De înaltă calitate material: sac de depozitare este fabricat din EVA impermeabil tesatura, cu bună praf-dovada și rezistent la apa splash efect; este umplut cu unele îngroșat PE bumbac pentru a proteja difuzorul de coliziune și de impact.

4. Detalii: curea de Umăr dimensiune buton de ajustare, magie cârlig obligatoriu, curea de umăr anti-derapare cataramă de siguranță, două cu fermoar capete, jos cauciuc tampon picior, și buzunar cu fermoar intern poate stoca telefon mobil cablu de încărcare.Non alunecare cataramă de siguranță este adăugat pe centura de umăr, iar partea din spate este proiectat cu mare burete elastic și de plasă, care este confortabil si respirabil.Partea de sus a rucsac este proiectat cu o fereastră transparentă, care se poate vedea clar întrerupător și buton de reglare a volumului; partea de rucsac este conceput cu un fermoar de deschidere, care se potrivesc perfect cu funcția funcționarea fereastra compatibil Bluetooth speaker, făcându-l mai convenabil pentru tine de a utiliza.

5. Practic si portabil: Acesta este echipat cu o firmă de umar ajustabila centura&mâner, care este foarte potrivit pentru transportul în aer liber sau de interior de depozitare.Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un rucsac, permițându-vă să se bucure de călătorie oricând și oriunde.

Caietul de sarcini:

Origine: China Continentală

Tip De Element: Difuzor Saci

Numărul De Model: Geanta De Depozitare

Culoare: Negru

Material: EVA + sandwich PE bumbac

Aplicabile: Pentru Sony SRS-XP500 X-Series Wireless Petrecere Karaoke Boxe

Dimensiune: 55x29x27cm/21.65x11.42x10.63

Dimensiune pachet: 35x32x12cm/13.78x12.6x4.72in

Greutate: 1150g

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Sac De Depozitare

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating