Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Logitech G733 LIGHTSPEED Căști fără Fir RGB Jocuri Usoare DTS Căști X 2.0 Sunet Surround Pentru Acasă Laptop PC Gameri

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

902.37lei 1 455.40lei

Sku: s75768
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : arctis 3, căști, setul cu cască fără fir, Logitech, căști hyperX
  • Categorie: Portable Audio & Video

Detalii Produs

  • Stil: Căști
  • Funcția: Pentru Internet, Bar, pentru un Joc Video, Gamer Căști
  • Tip Wireless: bluetooth
  • Sensibilitatea: 87.5 dB
  • Nume De Brand: Logitech
  • Numele Modelului: Logitech G733 LIGHTSPEED
  • Origine: China Continentală
  • Activă A Zgomotului De Fond: Da
  • Răspuns în frecvență: 20 Hz-20 KHz
  • Certificare: CE
  • Buton De Control: No
  • Cu Microfon: Da
  • Control Al Volumului: Da
  • Comunicare: Adevărat Wireless
  • Vocalism Principiu: Tehnologia Hibrid
  • Sprijin APP: No
  • Suport Card De Memorie: No
  • Gama De Wireless: Până la 20 de metri
  • Este wireless: Da
  • Caracteristici: Cu Microfon
  • Tip: RGB Gaming Headset

Descriere produs

Caracteristică:

1. Ușoare și confortabile, corpul cantareste doar aproximativ 278 g.Design-ul usor, tesatura moale și susținere aduce o lungă durată și confortabil experiență de joc.Butonul mut, comutatorul de alimentare si butoane de volum vă permite să controlați cu ușurință situația de ansamblu.

2. Avansate LIGHTSPEED tehnologia de transmisie wireless: G733 are o lungă durată de viață a bateriei de aproximativ 29 de ore, echipat cu un TIP-C interfață de încărcare; LIGHTSPEED audio wireless de transmisie și o gamă fără fir de aproximativ 20 de metri permite să se miște liber și convenabil.

3. DTS CĂȘTI: X2.0 7.1 surround sunet: DTS Căști echipate cu căști: X 2.0, sunet surround 7.1 tehnologia aduce de joc extraordinară claritate audio și imersiune

4. ALBASTRU VOCE microfon tehnologie: setul Cu cască microfon este echipat cu un microfon detașabil și iconic BLUE tehnologia de VOCE pentru a vă oferi exacte voce de performanță cu aproape nici o întârziere; avansat microfon filtre face vocea ta completă și transparentă, cu grad profesional-ton efect de Sunet.

5. Aproximativ 16,8 milioane de culori LIGHTSYNC streamer efect de iluminare: Foloseste aproximativ 16,8 milioane de culori pentru a personaliza iluminat de microfon cu căști în întregul spectru.Față dual-zone de iluminare RGB conține efecte de animație presetate, care este excelent și pentru distracție.

6. Corpul De control: control audio-cheie de pe partea din spate a casca se poate ajusta în mod liber de volum și mut, astfel încât sunetul este sub control.

7. Ajusta echipamentul în funcție de nevoile dumneavoastră în Logitech G HUB, și puteți personaliza în mod liber RGB iluminat, audio și mai multe funcții pentru a fi explorate.

Caietul de sarcini:

Culoare: Alb, Negru

Cască:

Driver unitate: hibrid plasă de PRO-G 40mm

Răspuns în frecvență: 20Hz-20KHz

Impedanta: 39 ohm (pasiv), 5K ohm (activ)

Sensibilitate: 87.5 dB SPL@1mW & 1cm

Microfon:

Microfon de preluare modul: cardioid (unidirectional)

Frecventa de raspuns: 100Hz-10KHz

Dimensiune produs: 194 * 194 * 83mm/7.6*7.6*3.3 în

Greutate produs: despre 278g

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Pachet:

1 X Set Cu Cască

1 X Receptor USB

1 X Bandă De Susținere (Instalat)

1 X Microfon Detașabil

1 X USB-C prin Cablu de Tarifare

1 X Utilizator Documente

JOACA-ȚI DE DRUM

În cele din urmă, un set de căști, care pot fi la fel de expresiv ca tine.G733 este fără fir și concepute pentru confort.Și este echipat cu sunet surround, filtre de voce, și avansate de iluminat trebuie să se uite, de sunet, și să se joace cu mai mult stil decât oricând.Wireless și Ușor de Front-cu care se confruntă Iluminat Culori Vibrante

LIBERTATE WIRELESS

LIGHTSPEED tehnologia fără fir vă oferă 29+ ore de viață a bateriei și până la 20 de metri de încredere libertate wireless.Poate varia în funcție de utilizare și de calcul condiții.De viață a bateriei este bazat pe setul cu cască volumul setat la 50% și de iluminat oprit.Juca fără a se încurca într-un cablu.Relaxați-vă și lăsați-vă în joc, muzica, film, sau orice lucru este.Fi gratuit și să se joace-ți de drum.

LUMINA 'EM UP

Despre 16.8 M culori, două zone pentru a personaliza de iluminat pentru a face propriul dvs. foarte.Personaliza culori, vizualiza audio, integrat în lumea jocurilor de noroc-sau du-te nebun cu presetate și animații particularizate.Program toate cu acces gratuit la G HUB gaming software.

PERSONALIZA ÎN CONTINUARE CU ACCESORII

Din reversibile suspensie curele pentru microfon acoperă, G733 este gata pentru a personaliza cu o selecție de accesorii colorate.Se amestecă și se potrivesc.Flip și atașați.Au distracție fără sfârșit cu alegerea dvs. de accesorii vândute separat.

CAPTIVANTĂ AUDIO

Aud totul cu propriile noastre PRO-G drivere proiectat pentru măsurători precise și gama completa de sunet.Intra în joc mai mult decât oricând cu next-gen DTS Headphone:X 2.0 sunet surround.Caracteristici avansate, cum ar fi DTS Headphone:X 2.0, Albastru VO!CE, și LIGHTSYNC RGB nu sunt disponibile pe PlayStation 4. Sunet uimitor și de cristal clar de comunicare cu Discordie Certificate audio.

AUZI FIECARE JOC

De la jocuri la muzica, claritate audio precisă și profundă de bas sunt de design.PRO-G driverele sunt realizate dintr-un hibrid unic-material de plasă, care reduce distorsiunile de a crea precise, sunet curat pentru un bogat, neted experiență cinematografică.

ULUITOARE SUNET SURROUND

SUNET SURROUND Next-gen sunet surround aduce lumea ta de joc la viață toate în jurul valorii de tine.Bucurați-vă de toate ambient întreb și mediu de sunet indicii că jocurile tale preferate au de oferit-de la fiecare direcție.Cele mai recente DTS Headphone:X 2.0 tehnologie este dincolo de sunet surround pe 7.1 canale.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating