Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Iarna Anvelope de Mașină Zăpadă Lanț Universal Reglabil Auto Cauciuc Anti-derapant Lanț Ploios, Zăpadă Zile Conducere Instrument de Siguranță Accesorii Auto

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

30.13lei 66.97lei

Sku: s91871
Adaugă la lista de Dorințe

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Lanțuri De Zăpadă

Descriere produs

Puncte:

1、de Siguranță, Controlul Tractiunii Nostru Lanțuri de Zăpadă pot ajuta la maximizarea tracțiunii și de a îmbunătăți de control aderenta pe carosabil umed, prin creșterea coeficientului de frecare între drum și lanțuri pentru anvelope.

2. Easy pentru a instala: Nostru Lanțuri de Anvelope pot fi folosite cu ușurință pe cele mai multe anvelope auto (165-265 mm).Nu aveți nevoie pentru a elimina anvelope pentru automobile, vehicule off-road, și camionete.Puteți instala cu ușurință și rapid, fără a fi nevoie de profesioniști și instrumente.

3、de Înaltă Calitate: Zăpada Noastră Lanț este fabricat din oțel mangan material, care are caracteristici de înaltă rezistență, duritate, rezistenta la uzura si rezistenta la presiune.Acesta poate fi folosit în mod normal la temperaturi scăzute de -104 grade Fahrenheit.

4、Conștientizare de Siguranță: Deși lanțurile noastre sunt suficient de puternice, vă rugăm să reduceți viteza cât mai mult posibil atunci când utilizați Lanțuri de Zăpadă pentru a menține gradul de conștientizare de siguranță.

5、Aplicarea pe scară Largă: Lanturi de Zapada poate fi folosit pe zăpadă, ploaie, și zile însorite, și este potrivit pentru drumurile înzăpezite, drumuri de noroi, nisip drumuri, drumuri de munte, ploios, drumuri, și diferite terenuri.

(Vă rugăm să rețineți: Acest produs conține doar un singur lanț de zăpadă, și de obicei necesită mai multe lanțuri de zăpadă pentru a lucra împreună.)

Caietul de sarcini

Material: Oțel Mangan

S: Potrivit pentru lățime anvelope 165-195mm

M: potrivit pentru lățime anvelope 205-225mm

L: Potrivit pentru lățime anvelope 235-265mm

Lista de pachete

1 x Masina de Zapada Lanț (Culori Aleatorii)

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating